Ögonfransförlängning

Produkterna: Fransarna är av syntet eller silke. Limmet är godkänt av kemikalieinspektionen. dvs innehåller inga giftiga ämnen. ca 0,5 % kan få svullna och röda ögonlock. Kontakta genast mig om du känner obehag så tar jag bort fransarna och använder ett mildare lim.

Fransarna: Du har fått fransar som passar just för dig. Det finns många fransar att välja på, första gången du kommer hit är jag lite försiktig och väljer inte för långa,tjocka eller för böjda. Du får känna dig för efter första besöket så vi kan utveckla vad just du vill ha i framtiden.

Återbesök: När du kommer på återbesök efter tre veckor tvättar du av fransarna innan besöket. Jag skalar av utväxta och busiga fransar och fyller på så att du har en hel fransförlägning igen.

Ögonfransförlägning är ett hantverk. Hantverket bygger på en god och noggrann utbildning samt bra produkter så det tar många fransförlägningar innan man blir en fullkomlig expert!

SKÖTSELRÅD FÖR DINA FRANSAR
Hur fransarna kommer att hålla beror framför allt på dig själv. Det kan lossna fransar i början. Speciellt på sidorna där det utsätts för mest slitage. Alla människor har olika cykler på hårväxt. Detsamma gäller ögonfransar vissa växer fort och andra långsamt. Växer dina fransar fort behöver du också fylla på dem oftare än andra.Det finns också olika hårkvalitèer. Vissa hår är glatta och detsamma gäller ögonfransar om du har glatta fransar kommer förlägningen hålla sämre.

VI REKOMMENDERAR
Inte skölja med vatten på första 24 timmarna. Inte klia eller peta på fransarna i onödan När det blir glapp efter en viss tid är det ok att fylla ut med en vatten löslig maskara (finns att köpa på salongen) Fransarna kan bli ”busiga” efter en viss tid, det bästa är att använda en ögonfranskam (finns att köpa på salongen). Inte använda bomull eller pads som avger trådar på fransarna, det kan vara mycket svårt att få bort. Använd inte ögonfransböjare, be i stället om extra böjda fransar vid nästa besök.
Borsten du fått vid första besöket hos oss använder du endast på torra fransar.

Fransförlängning: 900:-
Fransvolym: 1 200:-
Fransvolym 3D: 1400:-
Permanent fransböjning + fransfärgning: 500:-