Helkroppsbehandling

AVSLAPPNANDE HELKROPPSBEHANDLING
Behandlingen börjar med avslappnande massage. Sedan är det dags för ansiktsbehandlingen, som rengör, exfolierar, masserar och återfuktar med en ansiktsmask anpassad efter din hud. Under behandlingen kan du njuta av infrarött ljus, en värme som ger extra energikick för kroppen.

MÅ BRA KUREN, 70 min
Pris:
725:- (boka 3 beh betala för 2)
Två favoriter i en, där både kropp och ansikte får sitt. Du får njuta av en bodyscrub och en ansiktsbehandling anpassat efter just din hudtyp.

TOPP TILL TÅ BEHANDLING, 75 min
Pris:
775:- (boka 3 beh betala för 2)
Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värmefilt får du en hudrengöring, peeling och massage. Behandlingen avslutas med en helkropps applikation. Vid önskemål en Brun Utan Sol applikation.

KROPPSPEELING, 40 min
Pris:
475:- (pris 2 beh: 800:-)
Kroppspeeling med havtorn och aprikoskärnor masseras in på hela din kropp. Du blir inlindad i en värmefilt. Avslutas med att en kroppsolja med havtorn masseras in på hela kroppen. Du blir sammetslen. Vid önskemål masseras du in med ”Brun Utan Sol”.

AROMAMASSAGE, 60 min
Pris:
650:- (boka 3 beh betala för 2)
En varm väldoftande olja hälls på din kropp (vid önskemål doftfri) Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen vilar du inlindad i en värmefilt samtidigt som du får en skön hårbottenmassage.