Chokladbehandling

Choklad- och kaffebehandlingar är en av de absolut starkaste trenderna just nu. Visst kan man förstå varför! Vem älskar inte choklad?! Denna ljuvliga lockelse som frestar både hud och sinne. Chokladbehandlingar är en upplevelse som verkar harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har en unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud.

Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör det mycket effektiv mot celluliter. Att blanda choklad, kaffe och havtorn i en behandling är en fantastisk kombination, där vi tar tillvara dessa tre produkters unika egenskaper. I behandlingarna använder vi våra egna svensktillverkade produkter ”Choklad/kaffeserien med Havtorn.”

Vi använder 70 % mörk ekologisk choklad samt ekologiskt odlat kaffe. Alla produkter innehåller Havtorn som är rik på karoten, c-vitamin samt Omega 3,6,7 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud.

HELKROPPSSKRUBB MED KAFFE, 40 min
Pris:
475:- (boka 3 beh betala för 2)
En kraftfull helkropps skrubb med kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint. En oslagbar kombination som ger mycket goda effekter mot celluliter. Kaffe verkar utrensande och stimulerar lymfsystemet. Behandlingen avslutas med en härlig kroppsmassage med en kroppslotion innehållande choklad, kaffe, apelsiner och havtorn. Behandlingen utföres ej på gravida eller personer med högt blodtryck.

KAFFE & CHOKLADSKRUBB PÅ BENEN, 20 min
Pris:
275:- (boka 3 beh betala för 2)
Du får en kraftfull skrubb på benen med kaffe, mint, havtorn, choklad och havssalt. Avslutas med att benen masseras med kaffe- och chokladolja. Mycket effektiv behandling mot celluliter. Behandlingen utföres ej på gravida eller personer med högt blodtryck.

CHOKLAD-KAFFEMASSAGE, ENERGIMASSAGE, 50 min
Pris:
500:- (boka 3 beh betala för 2)
En dröm för både sinne och kropp. En varm choklad/kaffeolja hälls på din kropp samtidigt som du får en kraftfull ljuvlig helkropps energi-massage.

CHOKLAD/KAFFEINPACKNING, 70 min
Pris:
725:- (boka 3 beh betala för 2)
Varm choklad/kaffekräm med havtornsolja läggs på din kropp. När du vilar inbäddad i en värmefilt, får ditt ansikte en rengöring med choklad/kaffe peeling. Därefter får du en skön ansiktsmassage, sedan läggs en choklad/kaffemask, behandlingen avslutas med en chokladkräm.

INPACKNING MED CHOKLAD KAFFE HAVSSALT MINT OCH HAVTORN, 60 min
Pris:
750:- (boka 3 beh betala för 2)
Den optimala inpackningen som gör din hud sammetslen, rensar kroppen på slaggprodukter. När du ligger inpackad i värme, får ditt ansikte en massage med en varm chokladolja. Efter en skön dusch får du en helkropps applikation med en chokladlotion, alternativt Brun Utan Sol applikation.

CHOKLAD DRÖM, 45 min
Pris:
500:- (2 ggr 895:-)
(Passar de flesta hudtyper) Rengöringskräm med choklad, kaffe. Huden peelas med en choklad/kaffe peeling med finfördelade jojobakorn. Med en varm chokladolja får du en ljuvlig ansikts-, ögon-, nack- och dekolletagemassage. Nu får ditt ansikte njuta av en ansiktsmask med samma tema. Behandlingen avslutas meden exklusiv fuktkräm med choklad, havtorn och kaffe.

CHOKLADDRÖM, 60 min
Pris:
650:- (boka 3 beh betala för 2)
För kroppen och alla sinnen. En varm chokladolja hälls på kroppen samtidigt som du får en mjuk helkroppsmassage, även ansiktet får massage, det ger den optimala njutningen för kropp och själ. Under ansiktsmassagen ligger du inlindad i en värmefilt.