Ansiktsbehandling

Vid första besöket görs en hudanalys med personlig rådgivning, för hem och salongsbehandlingar. Du får ett personligt hudvårdsschema. Behandling med naturprodukter ger en långtidsverkande effekt som verkligen syns!

ROSEN LITEN, 35 min
Pris:
375:-
Rengöring, peeling, hudanalys, lymfriktig ansikts-, ögon-, dekolletagemassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

KICKOFF, 50 min
Pris:
525:- (Pris för kur behandling, 3 ggr 1 110:-)
En djuprengörande och uppstramande behandling. Rengöringsmask i två steg som djuprengör och tar bort de svarta knopparna på pormaskarna. Passar de flesta hudtyper. Läkande vid akne. Denna behandling ersätter portömning. Vi börjar med rengöring. Därefter värms huden upp med infrarött ljus. Du får en lymfriktig ansikts-, ögon-, dekolletagemassage samt en vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

LERKUREN, 40 min
Pris:
475:- (pris för kur behandling, 3 ggr 1 100:-)
Rengöring, peeling och hudanalys. Huden värms upp med infrarött ljus. Vi använder en kraftig djuprengörande lera med Havtorn. Vid behov porrengöring. Rekommenderas för fet och oren hud. Avslutas med en fettfri kräm rik på c-vitamin och echinacea. Krämen smälter in i huden och reducerar talgproduktionen.

FÖRYNGRINGSKUREN ”ROSENKNOPP”, 65 min
Pris:
625:- (pris för kur behandling, 2 ggr 1 000:-)
Rengöring, peeling, hudanalys. Här får din hud njuta av en exklusiv algmask med Spirulina, knöltång och havtorn med Omega 3 och 7. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramande. En energikick för trött och åldrad hud! Du får en lymfriktig massage för ansikte, ögon, nacke och dekolletage samt en vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

KLASSISK LYX FÖR ANSIKTE OCH RYGG, 90 min
Pris:
750:- (pris för 2 ggr 1 350:-)
Vi börjar med en skön avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter med rengöring, hudanalys och peeling. Vi skräddarsyr fortsatt behandling efter dina önskemål och rådgivning från oss. Här ingår våran exklusiva c-vitaminbehandling med rosenrot.

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN, 30/50/65/90 min
Vi skräddarsyr behandlingar efter dina behov med produkter och dofter som passar män. OBS! Kom nyrakad.

Pris 30 min: 375:-
Pris 50 min: 525:-
Pris 65 min: 675:-
Pris 90 min: 750:-

BEAUTY WIZARD, 20 min
Det naturliga ansiktslyftet. Maskinen drivs med galvanisk ström. Maskinen har 4 program; Rengöring, Motion, Nutrient, Lifting. Två av programmen har inbyggd värme.

Pris 20 min: 350:-
Pris 5 beh: 1 500:-
Pris 10 beh: 3 100:-
Pris provbehandling: 100:-